Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, June 16, 2012 | 3 comments


Assalamualaikum..

Ehek! Tajuk begitu ringkas untuk hari ini.. Dah lama jugak rasenye tak updated entry.. Tak ada idea sebenarnya tapi entry ini untuk pengomen terpantas yang dapat tempahan doodle free dekat entry nie [CLICK].. dan dua orang telah mendapat doodle tersebut.. dah siap pun doodle nye.. untuk blogger lain, tolong jangan ambil hak orang lain..err my mean jangan ambil doodle nie.. if nak buad lah tempahan.. murah je! 


For : Nurfatin Syaqirin [BLOG]


For : Nurul Safi Batrisyia [BLOG]

Done for today..eh! bagi sesiapa yang ada masuk contest yang hadiah dimenangi dari Erin sila imform kat Erin cepat..sebab ade lagi dua doodle yang Erin tak bagi lagi..so tak nak simpan lama-lama.. kalau tak nak Erin buad freebies ^^..

Sekian, bye!


Labels: ,

Written by Erin Kahar at 12:27 PM
Blogger ~uǝǝʇɐɟ said...

yeay yeay excited! thanks awk :DD cantek sgttttt

 
Blogger Mimie Omeyy ;D said...

alolo, comelnyaaaa! percuma ke? :O

 
Blogger Erin Kahar said...

@Mimie Omeyy ;D : eh bukan free, tapi kalau tempah mesti la kene bayar.. yang nie dia orang dapat free sebab dia orang dapat pengomen terpantas untuk entry sebelum nie.. bukan free tau ^^

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors