Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, June 16, 2012 | 4 comments




Assalamualaikum...

Hollaa~ Erin sebenarnya teramat bosan dan bosan.. so daripada tak buat ape-ape, Erin download game banyak-banyak untuk handphone baru Erin.. eh! Lupa nak bagitaw yang Erin dah tukar handphone Samsung Galaxy Young.. teringin sebenarnya nak handphone touch-touch nie.. Erin kalau nak beli handphone, mesti button handphone tu qwerty..senang nak tulis kan? kan? kan? kebanyakan Erin amik game tu dari Gallery.Mobile9.com dengan Umnet.com.. memang banyak game kat sane.. visit la..semua jenis handphone ade untuk download game.. sebelum nie lepas beli handphone baru, sibuk masukkan bende yang penting dulu mcm widget, theme, apps etc.. nah bukti Erin kaki download game ^^ ngehngeh..


Sekian, bye u alls!

//Updated!


Ade yang nak taw macam mana nak snap.. untuk pengguna Samsung Galaxy Y.. ikut step nie..

1. Korang bukak benda yang nak snap tu.. (macam gambar di atas)
2. Dah? Tekan button tengah tu lama-lama then dia keluar Recent (task manager) -jgan lepas tekan button
3. Sambil korang tekan button tu, jgan lepas taw dari step 2 then tekan back
4. Lepas tu tekan button tepi (button off/lock phone)

Lepas korang tekan button off/lock tu, ade keluar warna putih dgan bunyi camera.. check balik dekat gallery.. mesti ade gambar yang korang snap tu.. Ingat! Jangan lepas tekan button tu dari step 2-4.. kalau tak memang tak menjadi la kan.. selamat mencuba ^^




Labels:

Written by Erin Kahar at 4:43 PM
Blogger Mira Mirod said...

erin, mcm mana nk screen snap hp tu ?

 
Blogger NasZ said...

salam kenal. dah follow awak.

owh..camtu ke caranya? Baru tahu.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

 
Blogger merahitujambu said...

macam best jee..=)

 
Blogger Aien Syahierah ♥ said...

aien punye Galaxy young hilang thun lepas..sedih!

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors