Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, March 30, 2012 | 5 comments

 
We will reply your whatsapp within 24 hour :)

UPDATED : Alhamdulillah. Tempahan blog telah diBUKA.Tempahan dibuka kepada sesiapa sahaja yang serious ingin menempah. 

PERHATIAN : Pertukaran doodle yang telah siap akan dicas sebanyak RM10 dan hanya 2 kali pertukaran sahaja yang boleh dibuat. Jadi, sebelum membuat tempahan, sila bagi detail secukup-cukupnya. Terima kasih :)


Assalamualaikum

Entry ini khas untuk sesiapa yang berniat ingin menempah doodle daripada saya. Harga yang saya berikan dibawah boleh berubah mengikut masa. Jika ingin menempah dengan kuantiti yang banyak, harga masih boleh dirunding dengan saya. 
  • Single doodle  :  RM 25 (full), RM 15 (half)
  • Couple doodle  :  RM 40
  • Group doodle : RM 60+ *minimum 3 different doodle
  • Pack doodle ( 5 pcs, same design, different colour ) : RM40
  • Vector ( single )  : RM 30 (full), RM 20 (half) how to order
Info : harga akan berubah-ubah so korang kena alert ya muahmuah

Erin terima tempahan if orang tu bayar dulu then baru Erin buatkan. Adil kan? Sebab Erin takut nanti doodle yang sudah siap, penempah pula yang tak nak bayar pulak. So think seriously sebelum membuat tempahan. Inform dekat facebook Erin ( saya jarang on facebook sekarang ) atau kalau nak cepat contact di WeChat ( id : erinkahar98 ) atau WhatsApp ( +60178256364 ) . How to ask me doodle? See this :
  1. Link blog si penempah *jika ada
  2. Jantina doodle ( biasa perempuan )
  3. Colour yang akan dimainkan
  4. Gaya/Action doodle 
  5. Resolution ( width x height )
  6. Ada contoh gambar? 
Info : Bayaran akan diambil melalui bankin [ MAYBANK ] sahaja. Tempahan tanpa bayaran selepas 7 hari dianggap batal. Tempahan akan disiapkan selepas bayaran dibuat dengan bukti ( resit ) dalam jangka masa seminggu disebabkan saya masih bersekolah. If order time holiday, Insha-Allah sehari dua boleh siap. 

Updated 1 : Erin buka tempahan doodle ini untuk menambah pendapatan, so kalau boleh bayaran tu melalui bankin sebab saya akan guna duit tu untuk support my school project yang akan datang. Harga boleh dirunding tapi Erin akan buat promotion offer untuk hari yang tertentu sahaja. So take a note please.Thanks :)

Updated 2Bukti pembayaran haruslah ditunjukkan selepas membuat pembayaran  (no.references,copy receipt @ print screen transaction). So, bayar dulu baru dapat doodle :)

Alert ! Di sini erin tak menyediakan khidmat doodle free ye. Doodle free hanya diberikan if erin buat segment or giveaway sahaja. TQ



Labels:

Written by Erin Kahar at 9:46 PM
Blogger Lieyna Rosli said...

kena kumpul duit dulu ni :)

 
Blogger uncHa said...

WAHH CANTIK !!! pndai adik lukis.. :)

 
Blogger Alya Maisarah said...

Salam. Alya nak bukak fb akak tapi tak dapat. Boleh bagi link tak?

 
Blogger Nabihah Ahmad said...

mesti ramai tmph doodle kak erin.. semua comel2. jeles T_T saya x pro lagi

 
Blogger munirah zamli said...

salam..nak tempah doddle kawin untuk couple.. bole email ke munirahzamli@gmail.com tq

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors