Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, December 7, 2012 | 9 comments

Assalamualaikum..

Ini adalah post yang telah ditangguh selama 24 jam.. sebenarnya ade ahli blogger yang request, katanya nak mintak freebies mata.. aish! mata doodle tu tidak lah secantik mana pun.. mata besaq sahaja lah yang pandai buat.. dan diharapkan tiada re-freebies balik ye anak-anak.. dan jangan lah buat macam sendiri punya, my mean macam nie, "lawa tak mata doodle yang I buat? I sendiri buat tau" ?.. itu tidak berperikemanusiaan.. dan diharapkan anda meng-transparentkan mata nie sendirian berhad, sebab memang tak sempat nak transparentkan.. faham faham? thanks ye :)


Ayat hari nie macam 'skema' sikit, harap dimaafkan



Labels: ,

Written by Erin Kahar at 8:24 PM
Blogger Faiz said...

OMG! Faiz rasa awesome sangat! Thanks Kak Erin sebab buat freebies ni, lepas ni habislah mata ni famous ;P

 
Blogger Faiz said...

THANKS BANYAK-BANYAK KAK ERINNN :P

 
Blogger merahitujambu said...

mata comel tu sbb org minta..=)

 
Blogger Erin Kahar said...

@Faiz, no prob :)
@merahitujambu, hehe.. thanks :)

 
Blogger ilya Lah said...

ambik ye ^^

 
Blogger Nabila Aziz said...

kita guna mata sinar awak ni :)

 
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

ambik ye :)

 
Blogger ammar said...

Saya ambik mata awak !!

 
Blogger Afiqah Adzan said...

Saya guna mata awak .. Thank youu cantik sangatt

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors