Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, December 4, 2011 | 4 comments


Assalamualaikum


yipee!!
akhirnya siap jugak google theme yang erin buad :)
dulu erin guna sketch pencil themes . . tapi bukan erin punya lha . . 
gile bosan guna theme tu . . apelagi , buad lha theme sendiri . .
theme tu lbih kurang sama macam blog nie . . 
ni ha theme nya . .

*klik untuk tumbesaran

Theme Name : Sweet Sour

nama theme tu sempena nama blog erin . .
nak download ?? btoi ke nie ??
click je button nie :

cara guna click je dekat [ Apply Theme ]
nanti keluar benda macam nie . .


tinggal nak click [ Continue ] dan tunggu sampai ter-installed :)
done :)




p/s : if ada req nak theme macam nie nanti erin buad freebies . .




lots of love,
Erin Kahar
Written by Erin Kahar at 9:52 AM
Blogger Rayyan Amani said...

ehh ? sy pngguna theme nih yg prtama ker ? btw, nice laa theme yg erin buat nih. sy daa dowload :) mcm mna erin buat ehh ? :P

 
Blogger Aulia S. said...

How to make this??

 
Blogger HanisFarhana said...

Nice theme :) Macam mana Erin buat?

 
Blogger Amer Amirah said...

camne buat nie ? comellahh . saya dah pakai dkt google crome komputer sayee :D

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors