Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, March 23, 2015 | 2 comments

Assalamualaikum  

Since aku pun dah jarang nak online kan, updated blog pun rasa susah sangat sebab masa aku sangat padat dengan extra class dengan school activities lagi. *sigh* well said, aku kena study hard as well tahun nie SPM kan so aku rasa aku kena kurangkan guna media sosial. Tapi kita nie sebagai students tak boleh jugak nak focus hundred percent pada studies kita. Kena pandai imbang la benda tu. Kalau macam aku, setiap kali kalau dekat sekolah kalau ada masa free aku buat homework. So masa kat rumah tu masa aku buat ulang kaji. Yes a little bit hard nak disiplinkan diri but I have to since aku nak berjaya kan.

Ingat lagi kan bulan Januari, thanks kepada sesiapa yang wish birthday aku. Yeay tepuk tangan sikit. Dan kalau ada perasan sebelum birthday aku, Berita Harian dah bagi aku hadiah awal-awal lagi. I appeared dalam DIDIK ( Blogger Remaja ). Okay perasan lama dah tapi aku serius tak sempat nak post kat sini. Sedih kan. Tapi lagi sedih bila aku lepaskan apa yang aku dah dapat. Pelik kan? Aku pun pelik kenapa aku buat macam nie. 


click image to fullscreen

Aku tak dapat nak sure bila lagi aku dapat updated entry sebegini rupa. Serius bila naik form 5 nie, rasa penat dia lain macam. Serius sangat lain. Tak sama macam form 3 dulu, mungkin sebab banyak tanggungjawab yang kena pikul dengan class lagi. Tapi alhamdulillah aku dapat managed benda tu semua. Jangan risau. Kata orang masa-masa macam nie lah kau boleh buat kerja gila sebab nanti bila dah besar, benda nie lah yang kau akan ingat. Tapi kerja gila tu janganlah terlampau gila sampai nama kau kena blacklist, nanti rekod disiplin kau teruk plus semua kesalahan cikgu akan aim kau. Nak? Tak nak kan. So think well. 

Aku rasa dah kira banyak la nie aku type. Since aku dah on laptop sebab baru siap format sedangkan aku tak tahu apa salah aku kat laptop nie sampai tak boleh logon user profile so aku terpaksa hantar kedai format semua hilang macam tu je nasib baik boleh backup data tapi harga dia mahal gila woi nasib baik belum gst kalau tak lagi mahal habis duit aku. Okay tarik nafas *sigh* haha bye.









Written by Erin Kahar at 5:45 PM
Blogger Anis Diyana said...

good luck with your spm! :D

 
Blogger kiru magu said...

erin,akak baru je tgk comment erin kat blog akak yg pasal post ni.Sorry lambat giler respons TT__TT''
anyway,congrats sebb dapat featured dlm paper,haha.terharu plak nama ada selit dlm tu.and yeah,erin punya drawing pun dah improve gile da.well done. :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors