Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, March 17, 2012 | 2 comments




Assalamualaikum..

Today Erin nak ajar macam mana nak daftar acc Heartbeat..agak ketinggalan kan sebab ramai kud yang dah taw macam mana nak daftar..lol~ nie bukan tutorial tapi cara shj :) sorry sebab tak ada gambar...kan Erin dah cakap nie cara shj so no pict to snap..

1. Firstly..korang pergi sini dulu untuk daftar..
2. Lepas tu..click gambar Heartbeat tu \banner yang ada kotak hadiah dekat tepi tu/
3. Then dekat situ dia ada tulis Welcome, Guest. so click je [Create Account]
4. Korang isi je borang tu...dah siap korang wajib tick I agree dan klik Submit/Continue 
5. Klik [ Join HB! Afiliate ] , scroll bawah dan klik Online Application 
6. Isi borang untuk bayar melalui apa then tick I Agree... dan tekan Continue
7. Siap tapi belum sepenuhnya..korang perlu klik  [MY HB!Affiliate]   perlu tekan GET A CODE
8. So korang pilih saiz mana dan letakkan dalam blog korang..Siap!

Untuk income lebih ajak kawan korang klik banyak2.. :)



Labels:

Written by Erin Kahar at 3:23 PM
Blogger Miss Ann said...

nak tanya , kalau nak klik tu , klik jek ke ?? nt kn pegi kat page HB tu . klik cmtu jek ye ?

 
Blogger Mrs. Wordy said...

thanks awokk :3

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors