Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, December 25, 2012 | 1 comments



Assalamualaikum..

Wokey.. setelah sekian lama pergi holiday dengan family, akhirnya dapat juga updated blog nie.. and alhamduLillah peserta giveaway melebihi 25 orang.. and maksudnya giveaway ini akan diteruskan dan hadiah pun bertambah..

Now Erin nak share lah sikit pasal ChurpChurp nie.. ceritanya ada seorang blogger tanya Erin, macam mana nak naikkan duit ChurpChurp dengan cepat?.. macam gini sebenarnya, duit ChurpChurp akan masuk bila campaign sudah tamat.. so selagi campaign tu berlangsung, duit tidak akan masuk.. so korang kena belajar bersabar sikit boleh? Jangan asyik nak check duit ChurpChurp korang tu.. setiap lima minit check, memang la tak ada.. haish..

Second, korang kena rajin invite orang lain click korang punya campaign.. macam gini, " jom click ChurpChurp saya, click sini dengan sini je.. korang akan dapat ganjaran yang lumayan " :) jangan la korang invite, tapi campaign orang lain korang tak klik.. kan kesian orang yang korang invite tu.. jangan pentingkan diri sendiri, wokey? And Erin invite korang tekan sini, sini okay?.. korang tolong Erin, Erin akan tolong balik..

Last, kalau korang seorang yang hyperlazy punya orang, lepas tu nak duit ChurpChurp naik dengan mendadak.. jangan lah macam tu.. hidup nie kalau nak pendapatan kena berusaha kan.. so korang kena rajin tukar campaign lain.. kalau korang tak tukar campaign tu sampai tarikh campaign tu dah tamat, orang klik duit tidak akan masuk tau.. and lagi satu, jangan nak memandai click link ChurpChurp korang sendiri, sebab ChurpChurp boleh detect IP korang sendiri.. so duit tetap tak masuk.. haha.. okay.. battery lappy dah nak mati, so Erin out dulu tau.. anda renung-renungkan, dan selamat mencuba :)


Written by Erin Kahar at 10:10 PM
Blogger Shida Saiyidah said...

Awak saya click churpchurp awak dlm post nih. mind click saya punya balik ? :) hihi.

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors