Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, June 10, 2012 | 11 comments


Assalamualaikum..

Cepat wey! Erin buad special entry untuk 2x pengomen terpantas akan dapat tempahan doodle free.. Nak tengok contoh tempahan yang Erin dah buad baru-baru nie..Erin tunjuk satu je eh.. malu la nak tunjuk banyak2..



Ini doodle yang telah ditempah oleh Mish Apple Holding.. dia mintak doodle duduk atas basikal..colourful ^^ so yang korang boleh tempah doodle muslimah sahaja..tak pandai nak buad rambut sebenarnya.. pandai tu pandai tapi tak lawo la kan..Erin akan bagi doodle minggu depan.. ^^ jgan lupa sertakan :

Nama :
Url blog :
Jenis doodle : (berdiri/duduk/bersila)
Cth gambar :
Colour : (baju/tudung/kain/seluar)

Ingat! hanya untuk dua orang pengomen terpantas sahaja akan dapat tempahan free..

**CLOSED**








Written by Erin Kahar at 12:23 PM
Blogger ~uǝǝʇɐɟ said...

naaaaaaaaaakkkk! hihi :) nak follow awak ^^

 
Blogger Budak Coklat said...

nama : nurul Safi
url : http://opiecoklat.blogspot.com/
jens doodle : berdiri
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=371996412864648&set=a.311562735574683.74044.100001628771311&type=1&theater
colour : colourull :)

 
Blogger ~uǝǝʇɐɟ said...

Nurfatin syaqirin bt ahmad hishamudin :)

http://sweetz92.blogspot.com/

duduk bersimpuh :) *klu bleh la..hihi

contoh gmbr? hermmm.... muslimah :)

nak pink :)

 
Blogger Budak Coklat said...

hey , sorry , name phone sye : Nurul Safi Batrisyia

 
Blogger ~uǝǝʇɐɟ said...

Sori awk. sy tak tahu nk bg cntoh gmbr yg mne. tp klu leh, sy nak muslimah yg fashionable tapi tudung cover dada dan pakai armsocks :) klu dpt ,thanks ^_^V

 
Blogger Erin Kahar said...

@~uǝǝʇɐɟ : jgan risau..dapat punye..doodle awak erin bagi minggu depan ye ^^

@Budak Coklat : okay..yang tu memang senang nak buat ^^Y doodle awak pun minggu depan..

 
Blogger Budak Coklat said...

oh , okay , :)

 
Blogger Dini ✿ said...

salam , awak boleh tak dini nak tempah ? doodle awak lawa sangat . dini dah lama nak tanye tapi dini jarang online . boleh tak nak order ?

 
Blogger Erin Kahar said...

@Dini ✿ : Boleh sesangat..kalau nak just bace syarat2 nye dekat [Hire me] yang ade dekat short profile tu ^^

 
Blogger Aimi Wardina ♥ said...

Nak doodle tu, thanks :)

 
Blogger Hidayatul Afzam said...

boleh sy guna doodle tu?

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors