Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Wednesday, March 14, 2012 | 1 comments





Assalamualaikum..

How to earned money with blogging?? main title kita harini..so Erin percaya ada sesetengah blogger dah paham sangat macam mana nak buad duit dengan hanya berblogging..Erin pon baru jugak nak paham tapi Erin sesaje nak share dekat korang...ada blogger nie diut dia dah sampai beribu-ribu and dia dah cashout pon..terigin jugak en nak macam tu..tup tup duit dah banyak terus cashout..\mengharap/

Act ada dua cara nak buad duit dengan berblogging..simple but kena banyak bersabar..haa~ nie jugak korang kena amalkan sebab kalau korang dah ada acc dua-dua nie..jangan lha tiap-tiap hari dok tengok acc korang tu bertubi-tubi...2-3 hari sekali kan boleh..sebab kalau korang tengok hari-hari and lagi-lagi duit tak naik memang sakit hati kan..tup tup korang dah malas nak checked iklan baru...last-last acc korang dah macam sarang tikus en..

okay..first sekali korang boleh buad duit dengan menggunakan Heartbeat ...let's me explain more..kalau kita guna Heartbeat nie..korang just buad acc (account) untuk joined...then setiap per genuine click akan masuk RM0.04 dekat acc korang...so kena rajin invited kawan untuk click banner/links Heartbeat korang..

Secondly.. korang boleh guna Churp-Churp...mungkin yang ini lebih senang kot...tapi Erin lagi suka Heartbeat..kalau guna Churp-Churp dia ikut iklan yang ditetapkan..tapi yang nie duit lambat masuk sebab kalau ada orang click iklan korang kompom tak ade duit masuk terus..dia kena tunggu iklan tu habis InsyaAllah masuk..setiap per unique click akan masuk RM 0.20-RM0.40 tapi dia ada banyak lagi cara...one more thing!! korang kena fokus dan jangan lupa check setiap iklan yang ada..sebab kalau iklan yang korang iklankan dekat blog korang dah habis tapi ada orang click, duit tak masuk tau...so kat situ korang jangan ketinggalan pulak taw...

Sampai situ je..next time Erin ajar cara nak buad acc...thanks :3




Labels: , ,

Written by Erin Kahar at 3:06 PM
Blogger Miss Ann said...

This comment has been removed by the author.

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors