Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, January 2, 2016 | 0 comments

Assalamualaikum

As korang semua tau, semalam, 1 Januari erin dah launch doodle versi vector. Eh bukan doodle, memang vector. Harga sama je macam kat entry tempahan doodle murah. Buat mana yang belum tau, doodle dan vector ada dia punya kelainan. Doodle yang biasa erin buat chibi yang kepala besar dan gebu *macam resepi kek hihi* and dia punya shading dan outline dia jelas. Bagi vector pula, kartun yang jenis macam anime ( kebanyakannya ) tapi tiada outline. Mata pun lain macam doodle chib yang biasa erin buat. 

Bagi yang nak order doodle banyak-banyak, minimum sebanyak 4 doodle erin akan bagi harga murah. InsyaAllah erin bagi harga yang sangat murah. Whatsapp 017-8256364 untuk menempah. Oh ya! Pembelian melebihi RM50 erin akan kasi free half vector/doodle untuk korang. So apalagi? cepat grab korang punya sekarang! Nak tau harga lebih lanjut? Sila ke link > http://erinkahar.blogspot.my/2012/03/tempahan-doodle-kini-dibuka.html <

Update : Ini salah satu vector yang betul. Serius laah tak tipu. Sebab sebelum nie erin ada cakap that I cant change the eye due Im using mouse kan? So here are the real eyes ( vector eye ). Okay harga gambar yang macam kat bawah nie RM20 which mean korang akan dapat half. Murah gila kot vector yang erin buat nie. Kalau nak full harga RM30. 
 
Bagi sesiapa yang nak order vector. Boleh bagi detail macam kat bawah nie :
  • Type vector : full / half
  • Wajib ada contoh gambar
 Itu sahaja sudah cukup. Tapi apa-apa whatsapp erin dulu. Jadi mana yang detail tak cukup senang nak keep in touch.



Written by Erin Kahar at 2:28 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors