Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, December 18, 2015 | 0 comments

Assalamualaikum

Hai korang! Im back! Fuhh lama sangat dah tak updated entry baru. Sebab laptop Erin kena virus tapi tak teruk sangat. Bila nak buka browser je la agak lambat sikit. Plus kalau laptop nie bukak lelama nanti internet tak dapat detect pulak. Hihi

Sebenarnya nak khabar kat korang yang Erin ada buat promotion untuk tahun baru nie. Macam biasa Erin punya doodle semua murah-murah. Takut nak letak harga tinggi, kang tak pasal-pasal customer tengok harga doodle je dah cuak lari terus. Tak nak la macam tu. Promotion nie tarikh ending dia Erin tak fikir lagi, saja nak kasi korang harga murah punya. Ini detail harga doodle :
  • Single Doodle ( RM 20 )
  • Couple Doodle ( RM 35 )
  • Couple Doodle + Single Doodle ( RM 50 )
Erin bagi harga istimewa untuk korang. Yelah lepas SPM nie nak tambah side income sikit untuk sambung belajar nanti. Tapi korang kena tunjuk kad nie dulu untuk dapat harga macam nie dan ada gift sikit untuk korang. Klik kad bawah nie lepastu save image. Hihi tq guys 






  
Written by Erin Kahar at 11:17 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors