Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, July 3, 2015 | 0 comments

CLOSED

Assalamualaikum  

To my dear customer, next week erin plan nak tutup tempahan doodle. Jadi kepada sesiapa yang nak terselit dalam senarai tempahan doodle boleh order sekarang. Sebabnya dah nak dekat raya, lepastu next month erin ada trial SPM for one month. Tinggal minggu nie dan a few days minggu depan sahaja erin free. Erin tau korang mesti faham life seorang student kan, lagi-lagi dah nak trial nie, risau jugak sebab belum 100% focus kat pelajaran. So erin decided nak close order minggu depan. Nak buka balik tu belum sure sebab lepas trial memang tak ada masa nak berhuahua semua nie. Sila bagi detail ASAP untuk order. Thank you 


Close date : 8th July 2015 ( Wednesday )


Written by Erin Kahar at 3:50 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors