Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, November 15, 2012 | 8 comments

Assalamualaikum..

Watermark doodle memang payah nak buat. To me, watermark doodle yang menaikkan lagi 'keayuan' doodle tu.. Erin? nak buat tu entah pandai ke tidak, kita cuba je.. kata orang, bersusah dulu senang kemudian (apa kena mengena?).. cuba lah dulu kan buat doodle watermark version.. rasenya bukan jadi watermark kot? huu~ need more practice! Kata orang kalau nak lukis doodle nie, baik pakai tangan kan? so tablet untuk melukis yang diimpikan entah tercapai ke tidak.. kumpul duit memang tak terkumpul.. macam mana nak kumpul bebanyak? Dah nak penuh tabung, dikorek lagi disebabkan Erin punya poket dah kosong.. wehee~ tak payah la kalau macam tu.. I need your comment about my doodle in watermark version.. rasanya yang comment pun beberapa orang je.. and pengomen 'bertuah' bukan 'terpantas' akan dapat doodle free ^-^ suka tak? deadline 8mlm 10pagi (17/12).. err.. mungkin sorang or maybe two :')




Jangan lupa click iklan Churp-chrup saya ^-^


Labels: ,

Written by Erin Kahar at 5:00 PM
Blogger Norfaiz Nordin said...

Wah, comel gilos. Keep it up akk Erin!

 
Blogger Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Cute & comel doodle tu :)

 
Blogger kiru magu said...

akak sampai sekarang takde watermark official..harharhar
oklah letak watermark erin camtu pun :-p
plus mmg erin punye doodle dah smart la..klu guna tablet lagilah umpph

 
Blogger Erin Kahar said...

@Norfaiz Nordin : okay! thanks dik :'
)

@Abdul Hafizuddin Abdul Hashim : yeke? rasenya takdelah comel sangat.. btw thanks :')

@kiru magu : hee~ tapi kira cantik kak Meg buat.. nak beli tablet mahal la.. huhu wang tadak ^_^

 
Blogger Afifah Hayati said...

comel la kak . saya suka doodle akak . kalau la saya dapat dodle akak . memang say org yang bertuah XD

 
Blogger Princess Syazliyana said...

comel sangat :D saya pun nak blajar lukis doodle rasa malas sbb bukan cantik pun >< lol hmmm good job (: bole la ajar saya nnt ;p hahaha . letak watermark mcm tu pon cantikk .. hehehe

 
Blogger Nur Danny said...

comel la tu :)

 
Blogger Fi Halilintar said...

comel~ :D suka cara awak lukis rambut dia ^_^

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors