Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, August 7, 2012 | 5 comments



Assalamualaikum...

Hee~ Hye guys! Seriously hari nie Erin nak share pasal artwork yang dah siap dua hari lepas (5/8).. sememangnya ada sifat teruja sebab nie kali pertama Erin lukis real doodle.. mungkin ada darah seni yang mengalir di badan Erin.. sebab ayah Erin pun minat seni lukis.. haha.. kali pertama lukis, macam nak lukis banyak-banyak.. waa~ kan dah ter'over'.. niat nak lukis balik dekat computer, tapi dalam rajin-rajin melukis tu, ada la jugak rasa malas nak copy.. cadangnya jugak kalau dah 'expert' bidang nie (real doodle), nak ambil asas seni la kalau dah habis PMR.. berangan je kan bulan puase nie.. jangan menyesal tak sudah! tehee* nah, belek-belek la doodle Erin.. kalau boleh kasi komen sikit.. kasi semangat nak teruskan bidang nie.. ^..^










Labels: , ,

Written by Erin Kahar at 3:56 PM
Blogger ~uǝǝʇɐɟ said...

cantik!!! kretif nyee :DD sy pon berdarah seni tp bab2 doodle ni, xpakar lg ^^"

 
Blogger Erin Kahar said...

tu la.. that why nak kena belajar banyak lagi ^^

 
Blogger bariah said...

Alahai comel nye.

 
Blogger Anne Muloque said...

nice doodle...awak memang ada bakat. Keep it up girl!!!!!

 
Blogger ammar said...

Saya ambik salah satu drpd gambar ni. Thank you

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors