Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, July 31, 2012 | 0 comments

hanya untuk memuaskan nafsu makan ^^



Assalamualaikum...

Meet again in this entry.. menunggu masa nak menaip je.. sebenarnya entry kali ini ditulis bukan suka-suka.. just nak cerita dekat blogger di luar sana kenapa Erin tukar skins nie.. tak perlu nak tanya berulang kali.. maaf bulan puasa nie Erin agak malas nak updated blog.. so skins nie hanyalah untuk sementara.. itu pun kalau Erin rajin edited skins blog nie lagi.. kalau malas, maybe Erin akan guna skins nie saja.. 

Actually, skins nie nampak simple je kan.. so Erin tambah element kebudak-budakan di sini.. cuma letak doodle yang dibuat sendiri.. colour just pink sebab budak-budak sememangnya minat pink.. tapi Erin tak lah sampai finatik sangat dengan pink.. just minat saja.. mungkin ramai blogger yang selalu jenguk blog nie cakap skins lama lagi lawa, nampak matang.. sebenarnya Erin tak lah matang sangat.. 

So just ikut diri sendiri.. kalau dalam diri tu masih budak-budak, nak buat macam mana.. skins yang Erin guna nie memang sesuai la dengan Erin.. tak terlalu matang dan tidak terlalu keanak-anakan.. haha.. ikut keperluan diri sendiri la kan.. okay, Erin nak siap untuk berbuka.. 

Bye!




Labels:

Written by Erin Kahar at 6:36 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors