Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, April 5, 2012 | 2 comments


Assalamualaikum....

Penat juga harini sebab dekat sekolah tadi ade program 1murid 1sukan..korang hade?? :P Serious Erin dah terjebak dengan dunia art trade pula..dulu dunia blog sekarang dunia blog + doodle = art trade...hee~ so Erin nak share art trade Erin dengan MIJ a.k.a MerahItuJambu..and korang jangan nak gatal tangan nak mengopy art trade Erin..nak jugak macam nie? meh link jom kita tukar art trade :)





Labels:

Written by Erin Kahar at 8:15 PM
Blogger merahitujambu said...

comelnya..harap awak sbr menunggu design sy ya dear..=)...kreatifnyaa kamu ni dear

 
Blogger Erin Kahar said...

thanks..tak de la kreatif sangat macam sis..nie pun baru je terkedek-kedek lagi :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors