Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, April 9, 2012 | 4 comments


Assalamualaikum..

Okay..dah lama Erin tak updated! haha...korang mesti perasan ade perubahan dekat blog Erin kan? mengaku je la..act header Erin dah di transparentkan disebabkan Erin yang rajin semalam nak edit :) Erin pun sebenarnya tak taw mana yang lagi cantik..yang dulu ke sekarang..oh what ever! sebenarnya Erin nak kasi art trade dekat AliaTwinz sebab sudi ber-art trade dengan Erin..so this art trade from me..no one can take it ! want it too? give me your link and kita ber-art trade nak? okay..tak nak tak pe..do i care .



and this is from her..thanks ya!



Labels:

Written by Erin Kahar at 4:34 PM
Blogger Lieyna Rosli said...

comel lah :D

 
Blogger merahitujambu said...

suka tgok hasil kamo dear..

 
Blogger Tyra Faiera said...

salam. sy bru nk inform.hee. awak. saya x ksah awk nk buat doodle mcm mana skali pn aslkn doodle tuh chomel sgt2.okeh??hee..

 
Blogger AkmaFaizal said...

lawa doodle tu..comel je
ajak join ga ni http://www.akmarwati.com/2012/04/win-coach-wristlets-at-babyibu_13.html

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors