Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, October 8, 2011 | 2 comments




hello lalink!!
harini aku ter-excited nak join satu contest nie
korang bile lagi??
jom la reramai join contest nie
aku nak join dulu . .

klik gambar untuk join

syarat-syaratnye pon senang je
buat entry bertajuk  "GiveAway by anis athia"
copy banner di atas dan link kan ke blog ini
hantar link entry anda di ruangan comment entry blog Anis Athia sahaja

hadiah dye pon x kuraang hebat!
  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design  t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
  • Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
  • Free barangan dari MissLily Shop untuk 1 pemenang
  • Free top dari fashiontwister.com untuk 1 pemenang (kalau pemenang LIKE fb fashion twister maka automatik akan dapat hadiah tambahan dari fashion twister)
  • Free shawl satin dari El Janna untuk 1 pemenang

hope2 dapat!! Amin~


Written by Erin Kahar at 5:50 PM
Blogger Anis Athia said...

thanks sebab sudi join, comel blog ni ^_^

 
Blogger ERIN KAHAR said...

@Anis Athia
wlcome..erin mmg suke join contest mcm kak anis buad..btw thanks ckap blog erin comel ^o^

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors