Erin Kahar

posted on Monday, August 28, 2017 | 0 comments

Assalamualaikum 


              Rasanya dah nak dekat 8 bulan tak updated blog. Dengan background entah apa jadi pada account photobuchet tu tak boleh nak updated. Bila tengok blog je sedih sebab lama dah terbiar. Jadi, harini baru sempat nak ringan-ringankan tangan edit balik blog, dapatlah jugak updated entry baru setelah 8 bulan tak updated ( haritu pun updated sebab school project punya kerja je ).

              Tapi bila dah lama tak updated, otak rasa kosong nak tulis pun tak tau nak tulis pasal apa. Sebab banyak sengat benda nak share tapi nampaknya masa tak mengizinkan. Kalau dulu, hari-hari nak updated entry baru even just share hasil lukisan atau tempahan doodle dari customer kesayangan. Sejak masuk zaman universiti, dia punya sibuk tu memang tak terkata. Dengan tanggungjawab sebagai Exco Multimedia. Oh ya, rasanya tak ada cerita lagi yang aku sebenarnya sambung study di PraUniversiti. Entah, dulu aku ada dapat tawaran course berkaitan multimedia sebab masa zaman SPM memang aku apply course nie. Tapi bila dah tau kelebihan PraUniversiti terus jatuh hati so aku tak malu pun tak ambil diploma ( sebab ramai pandang rendah kat aku sebab tak ambil dip ).

              Back kepada cerita kedua aku tu, memang tak sempat nak updated entry. Kadang bila buat kerja kursus ( assignment ) ada jugak usha blog tapi macam yang aku cakap tadi, sedih sebab tak ada masa untuk blog. Tapi alhamdulillah aku pernah ada pengalaman habiskan masa 3 hari berturut-turut untuk edit blog since aku guna fully HTML code di bawah kelolaan aku sendiri dan tak guna template. Tak ada apa yang nak dibanggakan pun but kira power pandai baca dan guna HTML code sebab tak semua orang tau code-code nie ( bangga sekejap, astaghfirullah ) and alhamdulillah jugak aku still ingat semua HTML code yang aku guna untuk edit blog nie. Yeayy!

              Owh ya! Last okay last. Ada yang tanya aku pakai braces ke? And my answer is yes. Tapi aku tak rasa aku boleh cerita pasal braces sekarang sebab memang tak ada masa. But aku janji aku akan updated satu entry ( tak tau bila lagi huhu ) fully pasal braces dari awal aku apply nak daftar sampai aku pakai braces. Serius aku rasa baru type sikit tapi dah panjang jugak nie. Sebelum aku lupa, pasal order doodle, aku still open order tapi bukan dalam kuantiti yang banyak. Maksudnya order doodle secara berperingkat bagi yang nak order dalam kuantiti yang banyak. Thank you kepada customer yang percaya aku dan so far as student aku still dapat bahagikan masa kerja dan masa sekolah. Love u :)

Sekian 






Written by Erin Kahar at 7:05 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



Social
do follow me




Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors