Erin Kahar

posted on Thursday, December 13, 2012 | 2 comments



Assalamualaikum..

Macam dalam entry yang lepas, Erin ada buat post tentang sponsor kan? and today Erin mencari sponsor untuk giveaway Erin yang akan berlangsung pada 18/12 nanti.. so sudi tak jadi sponsor untuk giveaway Erin?.. tak kisah nak sponsor apa, Erin terima je..

Jadi, kalau berminat nak jadi sponsor Erin, boleh PM di Facebook.. dan para sponsor boleh listkan syarat.. lihat contoh seperti di bawah : 

Link Blog/Fanpage/Blogshop/Twitter etc :
Barang yang disponsor :

Anyway, para sponsor nanti boleh jugak tingkat trafic and follower akan meningkat.. jangan risau, Erin juga akan bagi hadiah kepada peserta.. 


Written by Erin Kahar at 1:53 PM
Blogger Nurul Ain Atikah said...

saya dah add frien request boleh approve then boleh la kita berbincang heeehe

 
Blogger tiqa tia said...

salam :) saya nk jadi sponsor :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



Social
do follow me




Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors