Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Wednesday, March 12, 2014 | 0 comments





Assalamualaikum 

Harini aku just nak minta jasa baik korang. Aku nak tanya klinik kerajaan mana yang ada buat braces area Johor Bahru? Kalau tahu area Kulaijaya lagi senang, sebab aku duduk area Kulai. Aku cadang nak pakai plus dalam kajian aku, buat braces kerajaan nie biasa kena masuk waiting list dalam setahun dua kan? Tak kisah sebab aku nak daftar dulu, kalau dapat awal pun Alhamdulillah. Well, semua orang ada kekurangan sendiri. Aku just ada gigi berlapis tu pasal nak pakai. Tolong ea, kalau tahu lebih boleh message aku kat sini.
Written by Erin Kahar at 5:50 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors