Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, March 21, 2014 | 2 comments

Assalamualaikum  ♥ 

Harini aku nak bercerita pasal side income. Okay, aku sure ramai dah yang dengar pasal 1whp nie kan? Sebenarnya konsep dia sama macam PhytoScience Double Stemcell yang bermodalkan kira RM270 rasanya. Tapi dengan hanya bermodalkan RM55, tak kira usia boleh daftar 1whp. Jana income yang lumayan dalam masa yang singkat. Okay, jangan risau kalau tak faham nak buat macam mana. Sebab kita ada leader yang boleh tolong korang dapat income. 

Sumber : Google


Aku dah join and Alhamdulillah income masuk setiap hari. Maklumlah zaman sekarang tengok orang sana dok pakai ipong 5, kau pun nak. Orang sini Samsung Note, tu pun kau nak. Senang je, kalau betul-betul nak duit and nak pakai handpone idaman semua orang, boleh la join. Tapi, korang kena sabar sebab benda nie bukan sehari korang daftar terus masuk income. Nak senang terus tanya leader. Nanti leader akan jelaskan satu per satu, memang korang dapat ikut punya. Sebab senang je pun, tak rugi join. Bila lagi kan nak merasa pakai handphone mahal gitu. Dah daftar nanti, handphone korang yang jadi mesin bank tau :) 


Sumber : Google

So apa tunggu lagi? Nak join? Hubungi WhatsApp : 0149146234 (Fazeera) . 


Written by Erin Kahar at 7:46 PM
Blogger Erry Cherry said...

sesiapa yg berminat, silalah pm saya di wechat : ehh0707 ...insya-Allah saya boleh tolong :)

 
Blogger Erry Cherry said...

Tak ramai yang pandai ambil peluang keemasan ni.. :) modal cuma rm55, untung berlipat-lipat kali ganda :) kalau usaha lagi gigih, lagi banyak lah untung ;)

***sesiapa yg nk rebut peluang keemasan ni sila lah pm saya di *WeChat ; ehh0707

...insha Allah saya boleh guide anda sampai berjaya :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors