Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Wednesday, March 5, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum  

Lama dah tak updated blog nie. Seriusly sangat rindu nak berwalking2 macam dulu, sentiasa aktif. Tapi zaman sudah berubah. Aku pun tak boleh nak selalu berblog sebab masa aku sekarang memang padat. Tapi sejujurnya aku memang aktif dekat Twitter, WeChat dan Instagram. Sebab benda tu la yang aku boleh rajin on sekarang, lagipun just take 1-2 minit je. Blog? Memang kalau boleh hari-hari aku nak update, tapi sebab masa aku memang terlalu padat. Lagi-lagi kalau bab menaip nie, bahkan homework aku bukan selalu nak siap. Paling tidak pun siapkan kat sekolah je. 

Sekarang sekolah aku pun memang petang ada kelas tambahan sampailah pukul 4. Ujian UPK1 baru je habis harini, so rasanya Alhamdulillah semua aku target lulus je. Gred A B C tu lain cerita, yang penting LULUS. Selalunya balik-balik pun aku buat homework sikit, tapi kalau dah memang penat selalunya aku membuta je. Malam lah selalunya masa aku rehatkan minda, baca nota-nota sikit, layan si kucing junior aku tu, Luna. Haa pasal tu aku updated kemudian ya. Kucing sekarang siap ada Instagram sendiri, followers lebih ramai. 

So kalau korang rajin mai follow aku kat Instagram, tempat aku meluahkan perasaan even dalam gambar. Bye :) 



Written by Erin Kahar at 4:30 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors