Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, November 18, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum.

Maaf sebab sekian lama mendiamkan diri. Aku agak sibuk sikit baru-baru nie. Minggu lepas aku baru balik holiday pergi Langkawi dengan batch aku. Happening gila memang aku tak boleh nak describe lagi la. Aku pegi 4 hari 3 malam. Sebenarnya trip kitorang nie lebih kepada Langkawi, tapi masa pergi kami sempat singgah pi Pulau Pinang dengan Perlis. So dari Perlis naik feri pi Langkawi pulak :) 

Sebenarnya aku bukan nak habaq pasal trip aku. Korang nampak tajuk besa harini? Haa baru-baru nie aku ada pi usha game pasal virtual pet. Aku tak tau la game nie baru ke lama. Haha. Kalau kat sini aku lagi suka My Boo Virtual Pet. Game dia lebih kurang macam Pou tapi yang nie lagi comel. Korang sekali main memang jatuh hati kat binatang nie.

My Boo Virtual Pet

Pou

My Boo called MIKO

Korang tengok ea, My Boo ke Pau yang comel? Sediri pendapat la kan :) Tapi pendapat aku My Boo nie dia lebih manja, suara dia toksah nak cerita. Memang macam baby. Aku punya My Boo yang atas tu ada tangan kaki, tu kena unlock sendiri. Bukannya dia tumbuh oke. Aku baru installed game nie minggu lepas, so My Boo aku still baru lagi. So that all. Baibai. Salamat Po :)


Written by Erin Kahar at 1:38 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors