Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, October 10, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum

Meet me again all bloggers. So how your day? Jangan risau sebab entry kali ini tidak sepanjang entry yang lepas. Truthly title memang menakutkan sikit. But jangan salah faham oke. Title ni berkenaan style yang aku suka. Bukan macam blogger lain yang falling in love with him. Tulis ayat yang jiwang, bunga-bunga tahi ayam kan? Like I said, banyak2 style yang aku cuba, inilah style yang paling aku suka. Mungkin pada mata blogger lain, 'ala, tak ada la cantik mana style dia ni'. Peduli apa orang nak kata, asalkan aku suka. Hoho. So now Im fall in love with this style. 



So aku mungkin pakai ni masa majlis perkahwinan sepupu kesayangan aku pada Sabtu nie, 12/10/13. Harap korang kekal oke. Tak sabar rasanya, tapi aku mungkin tak pergi dengan mama ayah aku. Sebab diorang pergi hari Jumaat and then balik hari Ahad pulak, so aku terpaksa temankan kakak aku disebabkan kakak aku ada temuduga. Tumpang je la makcik aku sekejap, seriously aku nak sangat tengok sepupu aku bersanding :) Eh nak tumpangkan aku? Jom. Haha

Entry menyelit :)

Oke, yang ini tajuknya tak termasuk dengan title atas tu oke? Saja nak cerita. This story about friendship. Friendship? Ayat macam nak minta kaki pulak kan. At first kitorang kenal kat WeChat je sebenarnya. Dia nie tua setahun dengan kakak aku. Beza umur aku dengan dia? 5 tahun tak silap. Malas la nak kira-kira. Maklumlah exam baru habis, kira ciput macam itu pun malas. Hee. Why? Ada masalah? Mama dengan ayah aku beza 5 tahun, jadi? Bukanlah, kitorang kawan saja. Aku tak tau la, aku jenis orang yang suka berkawan dengan budak atas dan orang yang satu kepala dengan aku. Tak ada yang pelik pun, sebab aku layan budak lelaki sama macam aku layan budak perempuan. :) Fair right? Tak ada la nanti yang cakap aku layan lelaki lebih-lebih pulak kan. Dia nie sebenarnya matang, tapi saja je tu tunjuk tak matang dia dengan aku. Jangan ambil hati ye ^-^ Lagi? Tak ada kot, kalau ada aku sambung part 2 la ek? Haha



Written by Erin Kahar at 11:51 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors