Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, May 4, 2013 | 3 comments


(: Wanna join? Klik banner :)


Assalamualaikum  


Lama kan blog tak ter-updated. Hari nie Erin curi masa sikit nak updated new entry. Saja nak hilangkan penat study, join satu contest yang dianjurkan oleh Kak Zarifah. Tak tahu la kenapa suka sangat singgah blog dia. Now, cerita pasal blog nie tak ada la awesome mana pun. Sekadar tempat untuk bercerita dan berkongsi lukisan ( doodle ). Baru-baru nie ada seorang kakak yang order untuk buku latihan sekolah rendah, tapi Erin dengan tak relanya tolak sebab tahun nie Erin exam. :'(  Tetibe (?) Haha. Hope ada rezeki kali nie untuk menang.


One; Malaysia. Blogger yang sah.
Two; Kena like Page blog Kak Zafirah.
Three; Follow blog Kak Zafirah.
Four; Buat entry yg bertajuk ; Contest Precious Prince and Princess and sila nyatakan sekali hadiah-hadiah yang di tawarkan.
Five; Letak banner contest dalam entry korang.
Six; Tag blogger kalau nak.
Seven; Laki and Perempuan diterima dan digalakkan.
Eight; Nyatakan sikit perihal blog korang.
Nine; Segala pertanyaan tentang contest sila ke Twitter atau Page blog Kak Zafirah.
Ten; Comment dekat post ni.


Hadiah yang sentiasa gila awesome :)

One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

TQ.


Written by Erin Kahar at 11:17 AM
Blogger Firaa ♥ said...

biey. tysm for joining. good luck ^^
tp kan, name akak kak zafirah. bukan kak zarifah. haha! ^^

 
Blogger nurul ezzatie zulkarnain said...

datang dari contest yang sama =)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

 
Blogger Syazwani Afandi said...

Singgah sini dari contest yang sama :)all the best :)
http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/05/contest-precious-prince-and-princess.html

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors