Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, April 20, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum..

First of all, Erin nak mintak maaf sesangat sebab lama tak mengaktifkan diri berblogging. Countdown untuk PMR yang tak lama lagi tiba. Ada yang kata, lama lagi nak exam, enjoy la dulu. Whow! Lama lagi? Okay, memang dah tak ada masa nak updated blog macam dulu. Focus pada pelajaran. Jadual pun penuh dengan kelas tambahan, homework, kerja kursus bla bla bla. Hello? Bila nak habis nie. Tak sabar rasanya nak habis exam, then boleh sepenuhnya menghadap lappy, men-doodle, edit blog. Oh ya! InsyaAllah habis je exam, Erin nak tukar skin yang comel gitu. Haha. So now, I'm HIATUS from updated entry. Mesti ramai yang lari kan sebab dah tak ada yang menarik lagi kat sini. Okay takpe. Tetapinyepunadoi! Cuti dua minggu nanti Erin akan bagi freebies doodle untuk pengomen bertuah maybe. ^-^ Yeay! 

Act, bukan nak cerita pasal blog. Kepada peserta yang join Segmen Bloglist 2013. Maaf sesangat Erin terpaksa batalkan segmen tu sebab kepadatan jadual. So, ter-BATAL-lah segmen tu. Eh! Peserta yang join tu tetap akan dimasukkan dalam bloglist okay. Er dah tak de idea nak tulis apa -..- Batal lah segmen tu. Sape suruh tak join, kan dah batal. Haha. 

Senarai Bloglist akan di-updated pada cuti penggal 2 nanti. Bye!

Notis : Entry ini ditulis pada 19/4/2013 dan di-publised pada 20/4/2013. Harap maaf atas kesulitan yang dialami :)


Written by Erin Kahar at 1:14 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors