Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, April 11, 2013 | 32 comments

SILA BACKWARD UNTUK ENTRY TERBARU

Assalamualaikum..

Now macam yang Erin janjikan, Erin akan lancarkan satu segmen untuk blogger. Tujuan buat segmen nie ialah Erin nak tubuhkan bloglist dalam blog nie, tapi Erin tak tau nak sumbat link blog sape dalam bloglist tu nanti. So peserta yang join akan berpeluang link blognya akan dimasukkan dalam bloglist Erin tahun nie.Tanpa membuang masa, dengan lafaz Bismillah, Segmen Bloglist 2013 by Erin Kahar dilancarkan :)


http://1.bp.blogspot.com/-xAYhozW2F08/UU2pdZimCdI/AAAAAAAABhM/kBPh8pRCHOE/s400/segmen.png


Syarat-syarat :
Warganegara Malaysia
Mempunyai blog sendiri

Cara-cara menyertai :
Follow blog Erin dan like Fanpage Erin untuk maklumat terbaru mengenai segmen nie
Wajib klik sini, sini sebagai tiket penyertaan *be honest okay?
Like semua sponsor di sini
Buat satu entry berkenaan segmen nie
Tampal banner yang super simple tu dekat entry korang *backlink
Tag kepada blogger lain *lagi ramai, lagi bagus ( jangan copypaste linkies Erin -..- )
Hantar link penyertaan di kotak comment. Siap!

Senarai Hadiah :
5 helai Peplum Blouse free size ( 5 pemenang )
1 helai pakaian wanita ( 1 pemenang )
1 soft toys ( 1 pemenang )
topup RM10 ( 3 pemenang )


Syarat mudah kan? Hadiah pun menarik. Kepada sesiapa berminat nak sponsor barangan, boleh PM Erin okey? Jangan malu-malu. Pemenang akan dipilih melalui Pakcik Random kita and jika pemenang tak patuhi syarat, pemenang baru akan dipilih. Haa~ kalau tak ada Facebook, boleh join asalkan ada blog :)

Note : Kepada yang join, jangan pelik kenapa link penyertaan tak keluar dekat kotak komen selama seminggu lebih tau. Sebab Erin akan kumpul link peserta seminggu sekali. Jadi, senarai peserta akan dikeluar selepas habisnya segmen ini. Sebarang pertanyaan tentang senarai peserta sebelum habis segmen, tidak dilayan.

Warning : Kalau Erin dapat tau earning Erin tak naik, syarat akan ditambah. So nak syarat ditambah tak? Kalau tak nak, klik iklan churp-churp Erin. :) **Link iklan akan berubah dari semasa ke semasa


SENARAI PESERTA AKAN DI-UPDATED KEMUDIAN


P/S : Segmen ini terbatal. Sorry.

Written by Erin Kahar at 1:16 PM
Blogger teha marshellow yui said...

http://watasin.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Nurul Izzaty said...

http://whispers-talk.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Izyan Nazirah said...

http://izyanstory.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

Join :D

 
Blogger myrah cengengg said...

join ! :) http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-by-erin-kahar.html

 
Blogger nur b@iyah said...

join jgk ni:)

http://nurbaiyah86.blogspot.com/2013/03/segmen-mencari-bloglist-april.html

 
Blogger Marsya Azhar said...

http://marsyazhar.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Batrisyia Rosli said...

http://batrisyia-rosli.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html
Join join :)

 
Blogger Ismalia Ismail said...

http://diaryoren.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-by-erin-kahar.html

 
Blogger Adeng blupblup said...

http://adengimple.blogspot.com/

 
Blogger Adeng blupblup said...

addengsimple.blogspot.com

 
Blogger cinta said...

join

http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Minhohyuks said...

http://eunhaemierasweet.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Dieba Adieba said...

Nak join :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger erny nur aiman said...

Joinnn http://ernyynuraiman.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Siti Farhahnis said...

http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Hs Green said...

join.. :)

http://gadis-hijau.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger sahizatul sahimi said...

JOINED! :)http://aiskrimvanillacoklat.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Aireyn Ashra said...

saya joinn sini :)

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger wana wazm said...

join...
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Aina Areen said...

aina join sini

http://blogmenang.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Husnalyas said...

http://www.husnaalyas.my/2013/03/segmen-bloglist-2013-by-erin-kahar.html

 
Blogger Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Syada Nazurah said...

Saya nak join jugak
Link : http://syadanazurah.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-bersama-erin.html

 
Blogger Syada Nazurah said...

Saya nak join juga. Link : http://syadanazurah.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013-bersama-erin.html

 
Blogger Cik Puan Ila said...

Saya join!

http://lalazarryn.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Nurul fara said...

join :)

http://le-fakesmile.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger NuraisYah said...

Saya Join . Kalau ade perubahan or penambahan bagi tau ek .

http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-2013_6.html

 
Blogger syaewewwie abdull said...

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Bonda Qalish said...

http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-2013.html

 
Blogger Nur Faie said...

http://cikanehtapicute.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-2013.html

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors