Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, March 24, 2013 | 0 comments


Assalamualaikum..

Hari yang membosankan tapi Erin cuba hilangkan rasa bosan tu dengan updated entry. Rasanya ada lagi yang tak tahu apa 'peplum' tu. Macam yang Erin tanya dekat kawan, dia sebut 'pelam' coz tak tahu lagi. Bila Erin bagitau apa itu 'peplum' sebenarnya, terus dia nak cari untuk beli.. nampak tak permainan dia? hee~

Peplum nie sejenis baju blouse yang labuh. Tak hairan la kalau orang yang bertudung addicted dengan peplum nie. Teringin juga nak beli, tapi tunggu je la duit simpanan tu betul-betul cukup. Ada banyak jenis tapi kebiasaannya si emakai akan pilih jenis kain yang lembut dan sejuk apabila dipakai. Contoh gambar yang Erin ambil dari sponsor Segmen Bloglist 2013, All About Peplum House ada jual jenis peplum lembut. Memang overoll pembeli akan pilih peplum macam nie :)


Harga biasanya dalam RM40-90 kalau tak silap. Memang nampak cantik la kalau pakai pergi majlis yang tertentu. Sesuai untuk orang yang tinggi dan ramping. Kalau Erin, Erin akan pilih peplum yang kain labuh tu, sebab lagipun Erin nie jenis orang bertudung, so that why lagi suka yang tu. Ada ke sesiapa nak bagi? -..-

Okay, stopped here sebab dah mula dengar petir. Btw, jangan lupa join Segmen Bloglist 2013 tau :) TQ


Written by Erin Kahar at 4:31 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors