Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, March 18, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum..

Sekian lama tak updated macam dulu-dulu.. Rindu nak blogwalking blog yang visit blog nie, followers and dear cbox friends.. Okay, ayat pendahuluan macam gaya budak PMR buat karangan BI.. Btw, BI saya tidaklah sehebat mana, cuma berusaha untuk mahir dalam speaking.. :)

Erin nak naikkan balik traffik blog nie. *tetiba* Jadinya,  Erin nak anjurkan satu segment untuk bulan nie.. Sponsor barangan masih diperlukan.. Sebab sponsor bab-bab doodle, edit blog dan yang sewaktu dengannya sudah full.. So if boleh, Erin nak cari sponsor barangan. Actually Erin nak buat bloglist, so tak ada idea link blog siapa yang nak sumbat dalam bloglist tu nanti.. Jadi,  rasanya korang dah dapat agak kot segment apa yang Erin akan buat..

Entry kali nie macam pelik sikit sebab Erin published dari handphone.. So agak ada la kejengkelannye tu.. Haha.. Okay, kalau sudi sponsor, boleh PM Erin kat Facebook okay.. TQVM

Written by Erin Kahar at 11:09 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors