Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, March 1, 2013 | 0 comments

how cute! aww~


Assalamualaikum..

Lama kan tak updated blog.. kesian blog nie keseorangan, siap berhabuk lagi.. fuhfuh! Now Erin nak introduce kan korang dengan Blogshop baru Erin. err Erin baru nak berjinak-jinak dalam dunia Blogshop nie. Teringin nak merasa jadi usahawan 'cilik', err 'cilik' ke walaupun dah berusia 15 tahun? -..- So Blogshop nie Erin bukak dengan my lovely sister. Kami menjual hama/pixel/pyssla/perler beads yang dah siap di-design. Boleh hantar detail kat kitaorang. Tak kisah bentuk apa, harga boleh dirunding :) Berminat? Pergi http://lesistershoppe.blogspot.com/ untuk maklumat lebih lanjut. Tak nak lah cerita pepanjang kat sini. Nanti kang terus jadi blogshop pulak blog nie. Hee~ So this is short entry sebab nak introduce je dengan korang pasal blogshop baru. Support erin okay :)

Blogshop tu masih dalam construction tau


Labels:

Written by Erin Kahar at 6:23 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors