Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, February 14, 2013 | 1 comments

Klik banner untuk join

Assalamualaikum..

Percaya atau tidak, blogger hebat dalam bidang doodle nie nak bagi doodle free.. bila masuk blog dia, tertarik tengok mata doodle dia.. doodle hasil tangan dia membuatkan orang semua cair tengok mata doodle-nya yang cantik.. Kenapa erin nak doodle dia? Ringkasnya, erin tertarik dengan hasil tangan Alif Ismail, lagi-lagi mata doodle tu.. teringin jugak nak buat doodle macam tu, tapi ilmu di dada belum cukup lagi.. phew~  doodle erin yang sekarang nie pun tak ter-upgrade lagi.. sebab kekurangan masa disebabkan tahun nie erin ambil PMR.. okay, warna mata erin lagi suka hitam je.. tak suka warna-warna sangat.. kalau nak tengok doodle erin, semua colour soft.. hee~ kalau boleh freehair tau.. walaupun erin pakai tudung, tapi erin suka tengok rambut doodle yang Alif buat.. sorry kalau terlebih request eh.. thanks :)


Written by Erin Kahar at 3:06 PM
Blogger Alif Ismail said...

salam ziarah...

terima kasih kerana membuat permintaan. insyaallah alif akan selesaikan kesemua permintaan.
dimohon bersabar ye..

rajin2 lah melawat blog alif ismail ^_^

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors