Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, February 9, 2013 | 0 comments



Assalamualaikum..

Lailai~ Kerja rumah menggunung dengan tak malunya.. so now entry nie bukan sekadar entry, korang tak perlu ambil tahu pun.. sebabnya entry kali nie berkenaan my darling homework.. post sebab nak pass homework dekat Teha, korang tak kenal pun.. hee~ 

Note to my friend, Teha.
Nie dia oral test untuk BI.. just click kedua-dua link tu and then save.. print sekali untuk Amal.. hehe.. amacam? okay tak blog aku nie? haha.. eh jangan lupa homework yang menggunung tinggi tu tau :) http://i.imgur.com/PuTlvPt.jpg and http://i.imgur.com/7s8Mjvj.jpg

By the way, sesiapa nak order doodle boleh inform dekat facebook okay? Saja nak cari duit lebih cuti-cuti nie.. tapi doodle nya akan siap selepas homework pun siap.. Tuesday maybe?.. saja nak struggle buat homework lelaju, nanti last-last holiday boleh lepak.. kan kan? ^-^ hee~ thanks..


Written by Erin Kahar at 6:45 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors