Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, February 14, 2013 | 0 comments


Assalamualaikum..

Sekian lama tak sentuh Sai.exe and akhirnya tersentuh jugak hari nie.. bukak pun sebab nak siapkan tempahan yang diambil.. so teringin nak buat anime, tapi tidak lah secantik mana.. almaklum first try memang macam nie jadinya.. 




And ini jugak artwork terakhir sebelum memulakan sesi persekolahan yang jadual harian erin penuh dengan tuisyen.. mungkin artwork kedua untuk tahun nie pada cuti penggal nanti.. nak spent time lelama dengan blog yang semakin lama semakin sunyi.. sebab tu kalau boleh erin nak updated entry setiap seminggu satu entry.. so tak de lah blog nie senyap tanpa berita.. :) so stop here, goodbye.

Awak baik tak? Tekan http://ysmcdn.com/share/my/2606/3239325 tau :)



Labels: , ,

Written by Erin Kahar at 10:35 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors