Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, January 11, 2013 | 1 comments





Assalamualaikum..

Okay, malas nak cerita pepanjang.. tengok tajuk dah tahu apa isi-isi pentingnya \dah macam buat karangan bm/.. wokey.. bagi dah belum tahu, this year Erin akan menduduki peperiksaan besar dan calon terakhir PMR.. and kelas tambahan dah mula.. wahaa~ tiada cuti-cuti Malaysia lagi bagi Erin.. esok lusa sudah mula and nampaknya seminggu kau Erin sekolah.. mana aci, tahun lepas kelas tambahan start bulan tiga.. kenapa tahun nie awal sangat? rasa macam nak peluk-peluk je pengetua sebab tak bagi cuti untuk kami, auumm~ menggedik pulak kau, Erin.. apapun tahun nie Erin kena struggle lebih.. sebab sekolah Erin tu sekolah yang diwajibkan ambil Science untuk form 4.. and untuk pengetahuan kaurang, Erin lemah Sains [?] Seriously, Erin kena belajar betul-betul.. 

And Erin tidak updated blog melainkan hari Jumaat.. and Erin just take 30m je untuk online.. so sementara Erin ada masa walaupun sedikit, Erin nak inform bahawa tarikh tamat Giveaway tidak akan diubah.. so peluang untuk menang hadiah masih terbuka luas.. lagi sekali dinasihatkan, jangan tanya bila senarai peserta akan keluar.. sebabnya Erin akan post senarai peserta sehari sebelum tamatnya Giveaway.. so maknanya setiap kali korang bagi link penyertaan, Erin dah pun simpan satu per satu sebelum publish.. 

Countdown untuk birthday Erin..thanks a lot kepada peserta giveaway yang wish awal untuk Erin.. Erin wish korang berjaya okay.. Erin tidaklah tergedik-gedik minta hadiah, cuma minta korang doakan kejayaan dalam PMR yang tak lama lagi akan tiba.. target sebenarnya 8A-7A at least.. that why Erin tak boleh nak duduk depan lappy 24 jam.. and Erin tahun nie kena struggle lebih memandangkan Erin calon yang last mengambil PMR nie [?.. and cikgu Erin selalu cakap, 'tahun nie bukan tahun untuk honeymoon lagi'.. rasanya ramai dah cikgu yang cakap macam gitu.. sebelum nie pun Erin tak pernah honeymoon la, kecuali masa Erin UPSR.. naik je form one dulu dah tawar hati nak honeymoon.. and now need more time to focus.. wish me luck korang, xoxo, publish :)



Written by Erin Kahar at 3:14 PM
Blogger Husna Humairah said...

saya letak banner akak di sini http://milikhusnahumairah.blogspot.com/p/banner-others.html :) jgn lupa share saya punya jgk eh? :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors