Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, January 11, 2013 | 4 comments


Assalamualaikum..

Kalau nak di-ikutkan, Erin sudah banyak meng-joinedkan diri untuk banyak jenis giveaway.. and kali ini giveaway yang dianjurkan oleh Nadrah Zulkifly.. untuk makluman, birthday kak Nadrah tak lama lagi..  menurut kak Nadrah, giveaway ini dianjurkan sebulan sebelum birthdaynya.. and Erin wish awal untuk kak Nadrah semoga berjaya dunia akhirat dan dipermudahkan rezeki :) Cakap pasal hadiah, korang jangan risau, hadiah yang ditawarkan tersangatlah menarik..

1. 1x Maxi dress leopard print untuk seorang Top Referral.
2. 2x necklaces untuk entri paling kreatif untuk dua pemenang.
3. 3x pieces of SAVEE facial mask untuk tiga pemenang by random.
4. 3x full body doodle untuk tiga pemenang by random.
5. 5x blog banners GIF untuk lima pemenang by random.
6. 5x mustache corner notebook untuk lima pemenang by random.

Nampak kan? Hadiah semua awesome.. so apa tunggu lagi? Jom ramai-ramai memeriahkan lagi giveaway ini :)

Info menarik tentang Nadrah Zulkifly :
Seorang blogger yang kreatif. Buktinya, kak Nadrah ada buat tempahan design baju.. looks? design baju sahaja.. design baju tersangatlah cantik and ada unsur doodle sikit.. rasanya kalau nak buat design baju kelas boleh tempah je dekat kak Nadrah.. btw, harga yang ditawarkan jugak menarik.. maklumat lembih lanjut, sila pergi sini.. jom tengok hasil tangan kak Nadrah :





Duedate : 9/2/13


Written by Erin Kahar at 2:01 PM
Blogger Nadrah Zulkifly said...

Hi awak! Thanks for joining. Kreatif entri awak tu.
Hope kreatif enough untuk menangi salah satu
necklace tu ya. Good luck > . <

 
Blogger Adiba™ said...

Good luck ;) dr segmen yg same ♥ http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

 
Blogger Yaya NHA said...

Dari segmen sama . Jom ke blog kitee pulak ><

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

 
Blogger Iema Gurlz said...

hye
dr GA yg same
http://iema90.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors