Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, January 5, 2013 | 1 comments



Assalamualaikum..

Sila ambil sepenuh perhatian kepada peserta ErinKahar's Birthday Giveaway.. Erin mendapat aduan daripada para sponsor..and Erin dimaklumkan ada para peserta yang tidak mematuhi syarat.. so Erin meminta agar semua peserta double-check mana yang belum ikut syarat.. sebabnya pemenang akan dinilai sendiri oleh Erin.. so kalau yang menang itu, Erin dapati yang dia tidak ikut syarat sepenuhnya automatik Erin akan ambil pemenang baru, mau gitu? So I hope semua peserta akan double-check okay..

And Erin tidak updated blog apabila kelas tambahan bermula nanti.. so sementara Erin ada masa walaupun sedikit, Erin nak inform bahawa tarikh tamat Giveaway tidak akan diubah.. so peluang untuk menang hadiah masih terbuka luas.. lagi sekali dinasihatkan, jangan tanya bila senarai peserta akan keluar.. sebabnya Erin akan post senarai peserta sehari sebelum tamatnya Giveaway.. so maknanya setiap kali korang bagi link penyertaan, Erin dah pun simpan satu per satu sebelum publish..

Countdown untuk birthday Erin..thanks a lot kepada peserta giveaway yang wish awal untuk Erin.. Erin wish korang berjaya okay.. Erin tidaklah tergedik-gedik minta hadiah, cuma minta korang doakan kejayaan dalam PMR yang tak lama lagi akan tiba.. target sebenarnya 8A-7A at least.. that why Erin tak boleh nak duduk depan lappy 24 jam.. and Erin tahun nie kena struggle lebih memandangkan Erin calon yang last mengambil PMR nie.. and cikgu Erin selalu cakap, 'tahun nie bukan tahun untuk honeymoon lagi'.. rasanya ramai dah cikgu yang cakam macam gitu.. sebelum nie pun Erin tak pernah honeymoon la, kecuali masa Erin UPSR.. naik je form one dulu dah tawar hati nak honeymoon.. and now need more time to focus.. wish me luck korang, xoxo, publish :)


Written by Erin Kahar at 4:40 PM
Blogger Shazreena Shukri said...

jemput join giveaway reena..hadiah memang gempak :)

http://shazreena-reena.blogspot.com

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors