Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Wednesday, January 23, 2013 | 2 comments



Assalamualaikum..

Ingat tak hari nie hari ape? Alolo, today is my birthday (23/1)! Seriously memang bersyukur sangat sebab ramai yang wish Erin.. thanks guys.. sorry jugak sebab lambat nak announce, sebab petang tadi Erin ada koko.. then balik sekolah terus je sambut birthday.. next entry Erin updated pasal birthday okay? and now Erin nak umumkan pemenang ErinKahar's Birthday Giveaway.. bagi yang tiada rezeki tu, cuba lgi okay.. insyaAllah hujung tahun nie Erin buat lagi tapi maybe akan ber-partner pula.. Jom tengok siapa yang bertuah :) btw, Erin menggunakan Random.org untuk pemilihan hadiah.. rasa malas nak printscreen sebab banyak sangat..

Top Referral
1x windows 8 professional key 32bit by Akriff Carlson -


Entry Kreatif 
 ( 5x shawl dari The Secret )


Random.org

Fash Burnout  ( 5x mustache necklace )


Miraa Hussin's blog ( 1x 1 year membership MHB )


MairaDianaShoppe ( 5x 5% Vouncher )


Syahirah Haziqah ( 3x header )


Lalaa ( 5x review blog )


Nieyxzha Hassan ( 2x doodle )


Nurul Ezatee Rosli ( 3x header  )


Nurul Ezatee Rosli (  3x review  )




Yaya Hatsumi ( 1x rm3 topup )




Yuyu Eyka ( 3x doodle )


Amira Shahira Shahrom ( 2x edit blogskins )
10. http://www.nurulazieyan.my/2012/12/erin-kahars-birthday-giveaway.html
23. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-giveaway.html


Take a note, please :

1. Untuk mandapatkan hadiah yang korang menang, pergi dekat sponsor memasing, then bagitau macam nie : "Hye, awak salah seorang sponsor ErinKahar's Birthday Giveaway. Saya salah seorang pemenang untuk GA ini." Sertakan nombor korang dan hadiah yang dimenangi. Jangan lupa bagi link penyertaan dan link entry nie untuk bukti yang kukuh. Kalau menang rantai dan shawl, sertakan no.tel dan alamat korang sekali tau, tau, tau.
2. Sebarang masalah tentang hadiah, maksudnya hadiah tak dapat / sponsor tak balas, itu bukan urusan saya. Sebab saya tidak menguruskan hadiah.
3. Kepada yang tidak menang, diharap dapat bersabar dan boleh cuba lagi :)


Kalau korang perasan, ada satu sponsor yang Erin tak umumkan pemenag. Sebabnya semua peserta tak ikut syarat yang sponsor tu bagi. Jadi, secara automatik tiada pemenang. Bonus okay bonus. Seriously, entry kreatif Erin terpaksa pilih lima orang sebab semua entry korang buat hati Erin tersentuh. Thanks bebanyak kay. Hope tak ada yang kecil hati. Sabar okay, next time Erin akan buat lagi GA ber-partner pula hujung tahun nie :)



Written by Erin Kahar at 9:00 PM
Blogger Nurul Ain Atikah said...

alhamdulillah. terima kasih erin. :D **dan ariff calrson jugak. :D

 
Blogger Miss NR said...

Alhamdulillah..menang shawl. Thanks kak.

Keep it up!

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors