Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, January 20, 2013 | 0 comments

Assalamualaikum..

Hari ini dengan rasminya Erin menamatkan ErinKahar's Birthday Giveaway.. Maaf kalau Erin terpaksa tutup awal.. Sebenarnya nak tutup Giveaway nie pukul 11.59 malam nanti.. Tapi disebabkan masalah-masalah yang tak dapat nak dielakkan, terpaksa la tutup sekarang..

Untuk pengetahuan semua peserta, Erin dah pun jumpa pemenang bagi Giveaway Erin kali ini.. seriously memang susah nak cari pemenang, tapi Erin tabahkan hati.. dan pemenangnya Erin tidak akan umumkan hari ini.. Erin akan umumkan pemenang pada 23 Januari 2013, iaitu Birthday Erin.. tehee~ So apa-apa masalah boleh inform dekat Erin.. korang boleh jugak blogwalking para peserta lain :)



Written by Erin Kahar at 3:36 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors