Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, December 4, 2012 | 1 comments

Assalamualaikum..

Eh, tengah-tengah malam buta nie masih ber-blog? Yelah, dah tak boleh tidur lena sebab Tumblr je nie. Macam nie, tadi saja je nak tengok account Tumblr Erin tu. Tangan nie gatal belek-belek sini sana, habis themes dah berserabut. Haih! Dah jadi satu masalah, nak kena betulkan code Tumblr balik. Tu la kau, gatal tangan. Dalam 2 jam setengah, ambil masa untuk mengedit theme. Aduh, lama sangat tu. Al-maklum, code Tumblr tu lain macam sikit, tu yang berserabut otak nak susun code. Dan hasilnya, memuaskan la jugak. And follower Erin, alamak aih! Seciput je. Korang tu rajin-rajin la follow Tumblr Erin. Ni hasil susunan code yang teramatlah lama -..-

klik untuk tumbesaran
Current : http://erinkahar.tumblr.com/ [Another Doodle]


Labels:

Written by Erin Kahar at 2:25 AM
Blogger merahitujambu said...

nice sgt...nak aja sy suh awok edit tumblr sy tu...hehehe

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors