Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, December 18, 2012 | 8 comments

Assalamualaikum..

Senarai sponsor nie akan di-updated dari semasa ke semasa.. so korang kena alert.. kalau ikut semua syarat, follow/like sponsor, insyaAllah berkat, boleh menang.. so kalau just bagi link penyertaan, tapi syarat tak ikut, rasanya memang tiada peluang maybe.. so WAJIB like/follow semua sponsor okay.. 


1. Fash Burnout  ( 5x mustache necklace )
   

2. The Secret ( 5x shawl )

3.  Miraa Hussin's blog ( 1x 1 year membership MHB )
   

4. Akriff Carlson ( 1x windows 8 professional key 32bit [RM529] )

5. Syahirah Haziqah ( 3x header )
    - follow :  http://koala-zeeqa.blogspot.com
   

6. MairaDianaShoppe ( 5x 5% Vouncher )
    - follow : http://mdshoppe.blogspot.com
   

7. Lalaa ( 5x review blog )

8. Syafiqah Sallehin ( 1x header )
   - follow : http://notahatipiqa.blogspot.com/
   - twitter : https://twitter.com/nsyafiqah96

9. Nieyxzha Hassan ( 2x doodle )
   - follow : http://www.nieyxzha.my/
   

10. Nurul Ezatee Rosli ( 3x header, 3x review, 3x banner  )
   - follow : http://nurulezateeob.blogspot.com/
   

11. Yaya Hatsumi ( 1x rm3 topup )
   - follow : http://liyaabloggies.blogspot.com/
   

12. Teha Halim ( 8x review blog )
   - follow : http://fateha-halim.blogspot.com/
   - twitter : https://twitter.com/FatehaHalim

13. Yuyu Eyka ( 3x doodle )
   - follow : http://ceriteraaquengkau.blogspot.com/
   - terjah dua link : 1  2

14. Nurul Syuhadah Mazli ( 1x hadiah misteri )
   - follow : http://lovoiustory.blogspot.com/
   - note : pemenang akan dipilih oleh sponsor melalui entry khas tentang blog sponsor.
               So, korang kena tambah entry dan ceritakan tentang blog Nurul Syuhadah Mazli.

15. Amira Shahira Shahrom ( 2x edit blogskins )
   -



Note : Jika ada nama sponsor yang tiada disini, sila pm saya.. 
Updated : Yang strike tu tidak perlu follow.

Updated : Peserta yang tiada acc fb/twitter, tidak perlu follow sponsor.
Updated : Senarai peserta akan di-post sehari sebelum tamat giveaway.


Written by Erin Kahar at 3:27 PM
Blogger Iyka Fami said...

Tak dapat follow twitter @Farid . lah dia kata tak dijumpai :)

 
Blogger fara lulu ^^ said...

susah nak follow semua sponsor sebab takda open new tab atau drag link ._. ape pun saya dah buat semua..

 
Blogger Nieyxzha Hassan said...

Salam dik..akak punyer fb de problem..tak boleh masuk..nanti bagitau sape yang dapat doodle akak kat blog akak or email : nieyxzha@yahoo.com..sori sesangat..

 
Blogger Sherlyanna Angiela said...

hai dik... saya nak follow blog sponsor, tapi tidak boleh... lambat loading.... saya dah cuba byk kali... :( takpe saya cuba lagi

 
Blogger Sherlyanna Angiela said...

sorry.. ada berapa blog sponsor saja yang boleh saya follow.

 
Blogger Sue Azmi said...

Sue dah buat entry about sponsor tu.

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-bestfriend-by.html

 
Blogger StrawBerry Cynta Syasya said...

syasya dah ikut semua syarat tuh
link entry blog sponsor nak letak kat mana?kat sini x pe tak?

http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/entry-khas-untuk-blog-nurul-syuhadah.html

 
Blogger Nurul Ain Atikah said...

ade yang tidak bule nk follow .:D

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors