Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, December 31, 2012 | 0 comments



Assalamualaikum..

Sudah tinggal beberapa jam lagi nak masuk tahun baru.. rasa sedih sebab banyak kenangan yang berlaku pada tahun 2012.. dan sebagai seorang pelajar, Erin berharap tahun 2013 akan lebih baik.. and Erin juga merupakan salah seorang batch 98 yang mana akan menduduki peperiksaan besar, PMR.. rasa bersedia tu belum lagi.. baru 10/100 maybe.. and disebabkan itu, Erin tak dapat nak updated blog memanjang.. mungkin dalam sebulan tu hanya dua tiga kali je..

And kepada peserta Giveaway, ErinKahar's Birthday Giveaway tidak akan dibatalkan.. so, kaurang boleh ajak ramai blogger join GA ini.. and senarai peserta akan di-updated sehari sebelum tamat Giveaway.. harap dimaafkan segala kesilapan..and kepada sesiapa nak tempah doodle, i'm so sorry.. Erin tak boleh nak ambil order lagi buat sementara nie.. and if ada inbox Erin nanti, sorry kalau Erin tak balas.. entry nie dah publish pun kan.. so jangan ada yang mendesak suruh Erin siapkan doodle secepat mungkin.. you know why? Erin jenis orang yang paling benci apabila orang mendesak.. sekaligus boleh buat mood Erin terjejas.. and fyi, Erin tidak menghadap lappy sepanjang hari okay.. so, kalau ada yang terasa, (angkat bahu, mata keatas) ..

Kepada follower, jangan risau.. insyaAllah habis je periksa, Erin follow balik.. and kalau ada yang sudah letak link Erin dekat blog kaurang, inform balik okay? Erin tak sempat nak jengah satu per satu.. so jangan ada yang terasa kenapa link kaurang tak ada, padahal link blog Erin kaurang dah letak.. mungkin entry nie membosankan, but I hope kaurang tak salah anggap, okay. Bye :)



Labels: ,

Written by Erin Kahar at 2:02 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors