Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, December 2, 2012 | 2 comments


Assalamualaikum..

Setelah beberapa hari tak updated blog, akhirnya dapat juga ambil masa yang terluang untuk updated blog ni.. ohya, Erin nak join End Year Giveaway by Fatin Diyana.. nak join? dialu-alukan untuk semua warga blogger.. hadiah? memang best! Tak tipu, nak bukti? klik banner atas and check sendiri hadiah dia.. mesti terlopong mulut kan tengok hadiah tu semua.. haha.. okay, semua sponsor dah follow, like dll.. rugi kalau tak join tau.. bende yang Erin nak? huhu, malu la nak tulis.. okay2.. kalau boleh nak shawl, pashmina, souvenir dari Russia, necklace and hadiah misteri.. memang suka yang suprise punya hadiah.. \gedik lah kau!/ act suka hadiah yang ada kena mengena dengan seni lukis.. macam souvenir dari Russia daripada blog Aku budak Biasa tu.. hee~ jom la join, gerenti tak menyesal.. tag kepada semua yang baca this entry :)


Labels:

Written by Erin Kahar at 2:17 PM
Blogger Dianaa said...

thanks sudi join :)

ini list peserta http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

 
Blogger Dianaa said...

Ada penambahan sponsor lagi.
Sila like dan follow para sponsor ye
http://www.fatindiana.com/2012/12/perhatian-kepada-peserta-giveaway-3.html

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors