Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, December 3, 2012 | 13 comments



Assalamualaikum...

Macam Erin cakap semalam, suka sangat dengan hadiah misteri ni.. So hari nie tuan punya badan yang buat segmen nie jemput Erin join dia punya segmen.. nampak menarik, so join la.. siap Erin buat banner segmen lagi tau.. and dalam segmen dia tu, Erin kena jawab 25 soalan :


  1. Nama: Farransha Nurfatin binti Kahar [Erin]
  2. Umur: 14 years young
  3. Tarikh lahir: 23th January 1998 
  4. Sekolah: SMK Bandar Tenggara 2, Kulai, Johor.
  5. Hobi: Make some illustrations
  6. Bakat lain: Drawing maybe
  7. Personaliti: Pendiam di sekolah but no1 'kepoh' di rumah. hee~
  8. Warna kegemaran: Soft pink
  9. Makanan kegemaran: Mee goreng mamak
  10. Minuman kegemaran: Always teh ice
  11. Nombor kegemaran: 23
  12. Perkara yang paling membuat anda stress: Study Science
  13. Mood anda ketika ini: Boring
  14. Filem yang membuat anda mengalirkan air mata: Titanic and Ombak Rindu
  15. Harapan masa depan: Nak jadi lebih berkeyakinan
  16. Nama kawan baik anda: Amirah Najwa, Asmiza, Asmizan and Azie
  17. Status anda? [Single/taken/married/etc]: Single but not available
  18. Apakah benda yang anda inginkan sehingga kini: Drawing tablet
  19. Haiwan kegemaran: Boboy, itu nama kucing kembang saya.
  20. Luar negara yang ingin anda melancong: Paris
  21. Siapakah idola anda: My parents, Nabi Muhamad s.a.w
  22. Tempat yang paling indah pernah anda lawati: Tepi pantai kot, nyaman je
  23. Adakah anda takut pada hantu: Maybe. Berlagak berani tapi bila jumpa no.1 lari dulu.
  24. Siapakah orang terakhir yang telah buat anda ketawa: My Mama 
  25. Jika anda memiliki RM1 juta, apa yang anda akan buat dengan duit itu: Hantar ibubapa pergi haji, melancong, kalau boleh beli rumah baru and kereta baru, banyak lagi la.. 


Written by Erin Kahar at 1:28 PM
Blogger Meera Ishak said...

done follow :) btw dtg dari segmen yg same http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html visit mine back? :)

 
Blogger Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen_6762.html singgah dari segmen yg sama :) done follow you!

 
Blogger ::azmina nordin:: said...

salam perkenalan,mina datang follow dan baca entry jom baca entry mina pula http://azminanordin.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger RaaRocherr said...

Hai , done follow .dari segmen yang sama :)

http://raarocherr.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Nadhirah Noor Khan said...

Assalamualaikum, honestly saya dah follow blog awk. follow dan baca entry saya balik ye. Salam Perkenalan :)


http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Datang dari segmen yang sama. :D
http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

Nak dibloglist selama 3 bulan dan tambah followers? Jom join segmen pertama atiQah ni!http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

 
Blogger nur adila said...

Done follow, dari segmen yang sama :)


http://ilasukatiramisu.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger yaya lee said...

datang dari segmen yang sama xD DONE follow u. do visit mine and follow me back? terimakasih sayang : http://where-kidrules.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Double NH said...

dri sgmen yg sme. done follow u. follow me back http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segment.html

 
Blogger Aziera Adenan said...

Hi. Ada penambahan hadiah :) http://azieraadenan.blogspot.com/2012/12/hadiah-bertambah-sila-ambil-perhatian.html

 
Blogger #JemahAwesome said...

Hi,dari segmen yang sama! Done follow,mind follow me back? :3
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger syah fieyh Qaa said...

dari segmen yang sama ;) Mind follow back ?
http://thismylifestorry.blogspot.com/2012/12/aziera-adenans-segmen.html

 
Blogger Aziera Adenan said...

Jalan-jalan cari pemenang. Insya Allah pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat ni (:

*Semua peserta harus ikut semua syarat yang ditetapkan. Jika tidak, penyertaan anda tidak akan diterima.

Sekian (:

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors