Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, November 10, 2012 | 0 comments

Assalamualaikum..

Hye alls blogger yang handsome, comel and baik hati.. wee~ cuti dah bermula.. and bagi Erin cuti nie tak lah terlalu free.. masa Erin bergantung kepada kerja-kerja yang telah diambil, err my mean siapkan tempahan doodle.. and untuk persiapan form 3.. yes! Kami batch98's memang bertuah sebab kami last PMR candidates.. kami tiada PBS macam budak form 1 sekarang.. sibuk dengan kertas kerja memanjang.. 

Erin berhasrat nak kumpul duit banyak-banyak.. motif? okay.. sebenarnya Erin bercadang nak buat contest if income Erin dapat lebih.. and memang rezeki korang kalau Erin buad contest.. mungkin wang tersebut akan dikutip melalui hasil tempahan korang.. and dari churp-chrup jugak.. maybe ^^.. so korang kena rajin klik iklan churp-churp Erin.. mana tau rezeki lebih, hadiah nanti pun lebih jugak.. I'm happy sebab semalam Erin dapat phonecase Rilakumma.. aha~ phonecase Rilakumma yang ada telinga atas tu.. comel gila tahap gaban! \jangan percaya ea, kuat menipu/ 

Pasal iklan Churp-churp nie, korang kena  klik setiap iklan Churp-churp Erin tau.. mungkin ada yang tak paham pasal nie.. boleh tengok hasil Erin klik orang punya iklan dekat sidebar tepi nie :') okay, lets me explain.. korang jangan terkejut kalau duit Churp-churp korang tak naik.. nie hasil sebab sikap kemalasan korang nak klik orang punya, so orang pun tak nak klik korang punya iklan.. korang kena rajin blogwalking and klik orang lain punya iklan, and cara tu orang lain nak klik iklan korang pulak.. kadang-kadang iklan orang lain korang dah klik, tapi orang tu pulak tak klik iklan kita kan? Okay, korang tinggalkan jejak dekat shoutbox dia and bagitau yang korang dah klik iklan dia.. jangan la nak menipu orang lain tau.. tak baik!

So korang boleh dapat income lebih dengan daftar Churp-churp nie.. korang tak payah kerja.. duduk rumah goyang kaki makan biskut cicah milo dah boleh dapat duit.. senang kan? So apa lagi, jom daftar Churp-churp sekarang!


Written by Erin Kahar at 8:08 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors