Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, October 21, 2012 | 0 comments



Assalamualaikum...

Rindu dekat blog nie semakin membuak-buak.. dilema jugak nak updated ke tidak.. kalau tak updated, kesian dekat blog nie.. dah dua minggu lebih tak ter-updated.. walaupun sekarang tengah musim exam, tetap jugak nak updated.. disebabkan blog nie dah berhabuk, kasi la entry baru sikit.. sebenarnya ada banyak cerita.. tapi dalam banyak-banyak cerita tu, Erin nak cerita satu je.. kalau korang tengok tajuk pun dah tahu kan apa isi entry nie.. hee~

Yang atas tu Erin dengah Nikon D3200.. gila excited sebenarnya dapat benda alah nie.. yelah, masa tu memang saja je tanya dekat ayah pasal camera Nikon yang baru tu.. mana la tau kan dapat masa tu jugak.. and memang betul pun, dia ajak pergi keluar cari camera 'idaman' tu.. waa~ teruja la kan masa tu.. ayah pilih Nikon D3200 tu sebab function dia lebih dari Nikon biase.. tu yang harga dia pun luar biase.. :') tak pe, kalau nak yang tu jugak, ambil je la kan.. memang bersyukur sangat la.. 

Dia silau :')

Okay.. kucing nie namanya Boboy.. muka dia gelap tapi bulu kembang.. haha.. tu yang terpaksa pakai flash.. nanti tak nampak muka :)


Labels: , ,

Written by Erin Kahar at 11:56 AM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors