Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, October 1, 2012 | 1 comments


Assalamualaikum..

Sudah sekian lama tak ber-doodle.. agak pelik sikit doodle-nya.. mungkin sebab dah lama tak doodle and nie la jadinya.. hehe.. oh! and this maybe last doodle sebelum Erin switch to be HIATUS.. maybe Erin tak upadated blog, facebook, twitter etc sebab exam round the corner je.. banyak lagi Erin kena fokus dekat pelajaran selain updated bagai.. and kalau ada apa-apa nak bagi tahu pasal pemenang yang hadiahnya daripada Erin, just IM dekat facebook Erin je.. mungkin dalam dua minggu lebih Erin tak updated blog.. sorry and I will miss you guys! :)

Nak doodle atas tu? Take it but credits to me -..-


Labels: ,

Written by Erin Kahar at 5:54 PM
Blogger Afifah Hayati said...

Cutenya doodle tu . Nanti saya nak ambik la doodle tu . thanks

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors