Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, September 11, 2012 | 0 comments

hasil lukisan tangan Erin 


Assalamualaikum..

Hye semua.. macam biasa, Erin akan updated blog nie sekiranya ada masa terluang.. so kalau tak ada masa, tak ter-updated la blog nie.. maaf jika ada yang comment, follow etc tak sempat nak balas.. maybe hujung minggu nie Erin ada masa lebih untuk layan anda semua.. mana yang sempat tu sempatla ek.. 

Entry nie sebenarnye semata-mata untuk updated entry.. rasa kesian dekat blog nie kalau tak updated lama-lama.. updated entry pun rasa dah cukup.. Erin pun sebenarnya sibuk buat karya seni baru.. my mean Erin tengah berusaha untuk buat tempahan baru selain doodle dan edited blog.. kalau yang lain tu Erin tengah mencuba buat button batch sendiri.. modal ada la sikit.. tapi tak jual dekat korang la.. malas je nak hantar postage kat rumah korang.. ehehe~ so sampai sini je yang termampu untuk updated.. tak banyak cerita pun..

Kbhaii..


Labels:

Written by Erin Kahar at 9:21 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors