Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Thursday, September 13, 2012 | 7 comments



Assalamualaikum..

Hee~ Kerja Erin kalau dah rindu dekat blog nie, updated sahaja.. So dalam entry nie Erin nak share cerita pasal buku sketch baru Erin.. Sedia maklum, Erin teringin nak ada buku sketch sendiri, and semalam Erin dah pun beli buku sketch sendiri menggunakan duit sendiri.. hehe.. Sebenarnya Erin beli buku nie just nak jadikan sebahagian daripada hobi Erin, mendoodle.. Act ramai kawan Erin sarankan lukis sendiri doodle dekat cover depan buku tu.. And bukunye pun dah siap di-coverkan oleh Erin sendiri.. haha.. 


These pen Erin guna untuk kerja men-doodle.. Ade yang tertinggal.. Sebenarnya Erin lukis dekat atas sticker paper so memudahkan kerja untuk tampal lukisan tadi dekat atas cover buku tu..


Nampak kan meja Erin boleh bersepah selagi kerja men-doodle tak siap.. hee~


These Erin lukis muka orang pakai tudung sekolah.. nampak kuno kan dia pakai tudung.. haha.. memang nampak comot tapi kerja mencatikkan doodle belum buat lagi :)


Erin sarankan kalau korang nak lukis ape-ape drawing tak kisahlah doodle, illustrations etc.. sebab kebayakkan Erin guna pen untuk melukis Erin just guna permanent je.. boleh beli dekat kedai.. harga RM4.50 dan ada pelbagai saiz mata..


And these, cover buku sketch Erin dah siap.. exclusive gitu -..- see emotions tepi tu memainkan peranan yang amat.. malas nak lukis mata so lukis je la macam tu.. dalamnye belum buat lagi.. insyaAllah kalau dah buat Erin post dekat entry lain.. 

Bye ^.^




Labels:

Written by Erin Kahar at 6:39 PM
Blogger bariah said...

Aduhh cantiknya, jeles nengok.

 
Blogger Amni Azman said...

Salam, serius lawa gambar org pkai tdung tuu. *Tabikk. bestnya kalau pandai melukis. <3

 
Blogger Erin Kahar said...

bariah - thanks.. jgan la jealous.. masing2 ade kelebihan masing2..

amni azman - trimas.. memang best melukis.. amni pun mesti pandai lukis..

 
Blogger EdaHahaha said...

Cantik la awak punya doodle ! You are so creative and awesome :)

 
Blogger Erin Kahar said...

EdaHahaha - Thank you :) tapi saya tak de la creative sangat.. hee~

 
Blogger Nur Adila said...

Pandai awak lukis kan <3

 
Blogger ammar said...

Awak ke yg lukis tu ? Comel !!

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors